Site-ul este in lucrari de mentenanta! Se efectueaza lucrari de continut si structura!

CezarAutoRent.ro activeaza in acest domeniu de inchirieri si tractari auto din anul 2016 , iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car la nivel inalt si pastrand un raport calitate pret adecvat.

CezarAutoRent.ro va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme si dube de clasa mica, medie adaptate nevoilor si necesitatilor fiecarui client incepand de la 15 euro pe zi. In acest pret sunt incluse toate taxele necesare (asigurare obligatorie, asigurare Casco, rovinieta), cat si accesoriile necesare, trusa medicala de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta reflectorizanta, iar ca extraoptiuni va oferim scaun de copil, GPS sau lanturi.

Enumeram mai jos cateva din serviciile noastre :

  • Inchirieri autoturisme.
  • Inchirieri autoturisme cu sofer pentru diferite evenimente.
  • Inchirieri autoturisme pe termen lung pentru societati comerciale si companii .
  • Transferuri din Bucuresti catre orice oras din tara cat si din strainatete.
  • Asistenta rutiera 24/7 in parteneriat cu WWW.CEZARTRACTARI.RO

Predarea si returnarea autoturismelor in Bucuresti si in imprejurimi este gratuita, iar in tara pretul variaza in functie de locatia dorita. Taxa de livrare in afara programului de lucru (20:00pm-08:00 am) este de 10 euro. Autoturismele pot fi predate / preluate in Bucuresti / Aeroportul International Henri Coanda, cat si in tara. Preturile masinilor variaza in functie de sezon, numarul de zile de inchiriere si de tipul masinii inchiriate.

Indiferent daca sunteti cetatean roman sau strain, persoana fizica sau juridica, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru Dumneavoastra.